Үндэсний статистикийн хорооноос ууц, хэвийн боов, ааруулны дундаж үнэ өнгөрсөн оныхоос хэрхэн өссөнийг танилцуулжээ. Ингэхэд, ууц 62 хувиар, хэвийн боовны дундаж үнэ 23 хувиар, сүүн ааруулны дундаж үнэ 35 хувиар, хорхой ааруулны үнэ 53 хувиар тус тус өссөн байна.
Түүнчлэн Цагаан сарын баярын уламжлалыг орчин үеийн чиг хандлагатай нийцүүлэн тэмдэглэх хэлбэрүүд ч байгаа бөгөөд үүний нэг нь ресторан, зочид буудал, хүлээн авалтын танхимд ах дүү, хамаатан саднаараа цуглан золгох юм. Цагаан сарын баярыг ресторанд тэмдэглэх үнийн талаар дэлгэрэнгүй мэдээлэл авах бол ЭНД дарна уу.